lördag 1 februari 2014

Voivoi-luokan korkkaus

Ilmoitin Ikwilin jo syksyllä oman seuran tokokisoihin 1.2 ja 22.3. Maksoin myös ilmot, jotta en pystyisi perumaan meidän osallistumisemme. Ja kun tietää et kisoja on tulossa niin pitää varmaan vähän treenatakin.

Tänään oli siis se päivä milloin me siis kisaisimme taas tokossa melkein kahden vuoden kisatauon jälkeen. Ikwilin piti joulukuussa 2012 kisata voittajassa mut kun hänellä silloin oli juoksut, ne kisat jäivät ja sen jälkeen kynnys ilmoittaa Ikwilin niin se on vain jäänyt.

Tänä aamuna minua ei jännittänyt kauhean paljon. Pystyin jopa syömään aamupalaa. Kävin Tovan ja Ikwilin kaa lenkillä, millä tytöt saivat vähän aikaa juosta vapaina. Yön aikana oli satanut paljon lunta joten oma liikkumiseni oli vaikeaa.

Sitten tavarat kasaan ja menoksi hallille. Hallilla oli vielä evl menossa joten Ikwil sai odottaa autossa. Voi-luokassa 8 koirakkoa joten paikkamakuu parissa ryhmässä. Ikwil toisen ryhmän eka.

Piilossa minuttit kuluivat tosi hitaasti. Palattuani kehään, Ikwil näytti olevan aika vinossa joten luulin et hän oli siirtynyt paikaltaan. Tuli ilmi et hän oli haistellut maata ja siksi pisteemme oli 9. Olin kuitenkin siihen tyytyväinen.

Ikwil meni vähäks aikaa autoon kun odotimme meidän yksilöliikkeitten alkua.
Video saa puhua miten meillä meni. Olen tyytyväinen meidän suoritukseemme vaikka nollasimme pari liikettä.

 Pisteet:
paikallamakuu: 9
seuraaminen 8½ (yläkanttiin)?
liikkeestä istuminen: 10
luoksetulo: 5
ruutu: 0
hyppynouto: 8 (en tiedä miksi)
metallinouto: 7½
tunnari: 0
kaukot: 7½ (kaksoiskäsky jossain vaihdossa)
kokonaisvaikutus: 8


Yhteispisteet : 189 eli vain 3 pistettä 3-tuloksesta. Voi-luokassa aika huono taso. Ei yhtään 1-tulosta.
Ensi kerralla sitten paremmin. Meidän seuraava tokokoe on 22.3 ja tuomarina sama Anne Nokelainen kuin oli tänään.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar