tisdag 20 maj 2014

Agility 18 ja 19.5.2014

Sunnuntaina Ikwil kävi Heinolassa kisaamassa kolmella Minna Räsäsen radalla. Valitettavasti en pysynyt lupauksessani ja kontaktit paukkui molemmilla agiradalla. Jos Iksu olis ottanut puomin alastulon ekalla agiradalla, niin olisimme voineet saada nollan, nollavoiton ja sertin. Vain 3 tulosta siltä radalta ja kaikki 5. Ikwil siis kolmas sillä femmalla.
Ekalla radalla tuli virhe kepeillä ja siinä paloi myös paljon aikaa kun uusin niitä. Vikalla radalla ohjasin Iksun väärin yhdellä hypyllä eli hyl.

Alla näet meidän kaks ekaa rataa. Kolmas ei saatu videolle...ihan hyvä niin.Eilen Agi-kotkilla oli möllärit Pyhtäällä. Keli oli silloinkin aika kuuma mut päätin lähteä Iksun ja Tovan kaa sinne. Ilmoitin Tovan maksimölliradalle, kilp.mediradalle ja Iksun medimölliradalle.

Puhukoot videot puolestaan:

Iksun video:

2 kommentarer:

  1. Kaksi ylintä videota on yksityisiä eli eivät näy. Vaihdatko asetuksia. Tack.

    SvaraRadera
  2. Ihan nätit radat. Kepeillä odotellessa ekalla radalla kannattaisi ehkä olla menosuuntaan kääntyneenä enemmän tai vähän liikkeessä. Toisen radan kontakti oli kyllä aika törkee Iksulta. Enemmän oli kurveja kuin Luomalan radoilla. Mutta ihan menevän näköiset radat kuitenkin profiililtaan.

    SvaraRadera