söndag 17 augusti 2014

Mikkeli 17.8.2014

Tänään kävimme Ikwilin kaa aksakisoissa Mikkelissä. Matkaseuranamme oli Marjut ja Judy. Tovan jätin Marjutin hoitoon Karhulaan, jossa cockeri Nova lupas viihdyttää Tova jos vain jaksais.

Eka tutustuminen klo 9.30 jälkeen joten lähdin kotoa ennen klo 7. Väsytti kauheasti mut oli mun ideani mennä sinne. Luulin et meillä olis tuomarina suosikkini Henri Luomala, mut tuomarina oli Johanna Nyberg. No, ihan ok radat Johannakin oli laatinut. Kahdella ekalla radalla oli kepit meidän kompastuskivemme joten molemmilla niillä rapsahti vitoset kepeillä. Kannattaisiko yrittää treenata keppejä vähän enemmän?

Ekalla radalla ajoitukseni oli huono ja sain Ikwilin tekemään kepeillä aloitusvirheen. Muuten rata oli aika vauhdikas.


Tokalla radalla oli kaikki kontaktiesteet ja olin epävarma miten toi puomi meiltä onnistuu. Puomin jälkeen sain kiiruhtaa jotta ehtisin ohjaamaan Iksun hypyn taakse.
Kepeillä taas virhe. Tällä kertaa Iksu ei kepitelly loppuun asti. Voisko ajatukseni olla jo siinä vaiheessa jossain muualla? Myös varjo loppui just siinä missä Ikwil lopettaa pujottelemisen ja tämä voi olla toinen syy. Myös Judy teki samanlaisen keppivirheen.Viimeinen rata oli melkein peilikuva edellisestä. Varsinkin päädyn putki veti monta koiraa itseensä, joten pelkäsin myös vähän sitä. Muurin ja keppien väli tuottivat harmaita hiuksia. Tiesin et Ikwil on minua nopeampi joten mietin ehdinkö tehdä persjättöä vai pitääkö tehdä persjättö-valssi. En uskaltanut viedä kepeille "väärällä" puolella, joten oli päästävä vasemmalle puolelle kun Iksu tekee keppien edeltävää hyppyä. Myös miten ehtisin ohjaamaan keinu-putki-takaakierto seuraavalle hypylle oli mysteeri. Päätin et jätän Iksun keinulle suorittamaan sitä itsenäisesti ja saan sillä tavalla vähän etumatkaa. Onnistuin kaikissa ohjauksissani ja olin välillä jopa Iksun edellä! Tuloksena nollarata (-6,12s) jolla tuli kolmas sija. Koirakkoja oli kuitenkin 21, joten saan olla tyytyväinen.

Samalla radalla Aranda (Lumikuono Isla Baranda) & Soile Malmivuori saivat viimeisen sertinsä ja Arandasta tuli agivalio. Onnea heille vielä tätäkin kautta.


Ikwil ja tienatut palkinnot:


1 kommentar:

  1. Olipa hienoja ratoja kaikki. Upea puomi viimeisellä radalla. Keskimmäisen radan kepit johtuivat taatusti kirkkaasta valosta varjoon siirtymisestä. Harmi. Sekin oli niin nätti rata. Onnea nollasta.

    SvaraRadera