söndag 26 juni 2016

Lomaviikonloppu 11-12.6.2016

Lähdimme koko perhe Lietoon viikonlopuksi sillä lauantaina schapendoesyhdistys järjesti agilitykoulutuksen. Kouluttajana Timo Liuhto, jonka opeissa olen ollut aikaisemminkin. Iksu sai kokonaisen vuoron ja Tovis puolikkaan. Haluan säästää Tovaa vähän ja yrittää pitää hänen intonsa yllä.
Ensin treenasi Iksu. Kukaan ei videoinut suoritustamme...vahinko. Lopuksi yritimme saada nollan ja melkein onnistuimme siinä vaikka jalkani olivat niin hapoilla. Muutama rima ehkä tippui ja kontaktit piti uusia kun hän loikkasi niiltä.
Muutaman koiran jälkeen oli Tovan vuoro. Veljet Metku ja Ransu olivat myös paikalla. Tovan suoritus saatiin videolle.

Tällainen rata oli luvassa. Eniten huolestutti kohta 6-10 sillä putki oli aika hyvin tarjolla 6-hypyn jälkeen. Tein vastakäännöksen 6-hypyllä, valssin 7 jälkeen ja sitten kasin jälkeen piti katse pysyä koirassa muuten koira lähti muurille eikä pituudelle.
Oli hyvä et treenasin ensin Iksun kaa. Samat ohjauskuviot sopivat Tovalle ja kun oli hänen vuoronsa, ohjaaja tiesi mitä piti tehdä. 


Toviksen toinen yritys. Ekalla yrittämällä Tova varasti lähdössä. 18-putkesta jatko oli vaativa aika monelle, varsinkin Ransulle ja Tovalle. Kun koira ampaisee putkesta niin siinähän on pituus lähellä. Kesti kauan ennen kuin sain Tovan kääntymään kepeille. Siinä ei oikein pystynyt jäämään putkelle odottamaan kun piti juosta kepeille näyttämään niitä.


Koulutuksen jälkeen kävimme vielä lenkillä muitten kaa ja sitten lähdimme majapaikkaamme. Olin varanut yhden yön majoituksen Turusta sillä halusin kätköillä ja muistella menneitä. Vahinko vain et se kätköilyohjelma mitä olen käyttänyt puhelimessa päätti sit olla toimimatta. Nopeasti piti opettaa uuden ohjelman ja se ei kyllä oo yhtä hyvä kuin se edellinen. Iksun ja Tovan kaa löysimme kyllä muutaman kätkön vielä lauantaina kunnes olimme niin väsyneitä et menimme huoneeseemme rauhoittumaan. Ada oli sitä mieltä et olis voinut jäädä autoon ja huoneessakin hän oli ensin tosi levoton. Kun nostin hänet sänkyyn niin hänkin rauhoittui.
Aamulla vein Adan autoon ja käytin Iksua ja Tovaa aamulenkillä ennen kuin menin itse aamupalalle. Aamupalan jälkeen pakkasin tavarat autoon ja ajoin muistelemaan missä olen kerran opiskellut. Voi noita aikoja. Ei taida Turku olla entisensä sillä ihmiset ovat muuttuneet ja suurin osa opiskelijoista ovat muuttaneet muualle. Muutaman kätkön loggasin ennen kuin sain päähänpiston et ajeteen Naantaliin.
Sielläkin muutama kätkö ja sit ajelin ensin vanhaa tietä kohti Helsinkiä kunnes sain kuningasajatuksen. En halunnut ajaa motaria joten teimme pienen koukkauksen Sauvon, Kemiösaaren ja Raaseporin kautta. Olis pitänyt ajaa Hankooseen mut se sai jäädä.
Kotimatka kesti n kolme kertaa kauemmin kuin menomatka. Koirat olivat vuorotellen ulkoilemassa ja ehdinhän itse syödäkin. Ihan kiva reissu kun ei ollut minnekään kiire.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar