torsdag 11 augusti 2016

Keskiviikko 10.8.2016

Viimeistä lomaviikkoa ja melkein joka päivä on ollut ohjelmaa.
Eilen lähdin Tovan ja Fiollan kanssa Porvooseen tapaamaan Fiollan siskoa Englaa. Porvoosta sain kyytiini myös Tuija ja Jippo. Olimme siis päättäneet viettää siskopäivän Vessöössä.
Perille kun päästiin niin pienet tytöt F&E rupesivat heti leikkimään. Halusivat olla samoilla paikoilla missä viime kerralla. Myös Tova ja Jippo leikkivät keskenään. Tova jahtasi Jippoa pihalla. Koko ajan piti myös tarkkailla missä T oli sillä hän halus tutkia koko pihan eikä vaan olla meidän kaa. Ulkovessaa oli tyhjennetty joten siellä oli paljon tutkittavaa. Tuijalla oli kamera mukana ja sai paljon enemmän kivoja kuvia kuin mitä minä sain viime kerralla.
Tässä muutama:


Sisko:

Illalla Tovalla oli möllitokokisa omalla kentällä. Ei olla kesäkuun jälkeen kauheasti treenattu joten menin sinne katsomaan osaammeko edes jotain. Voittajassa oli viisi koirakkoa. Kaikki entuudesta tuttuja. Ryhmässä myös villakoira joka yhdessä kokeessa talvella lähti paikkamakuusta ja koko liike piti uusia. Onneksi kaikki pysyvät tällä kerralla paikallaan.
Yksilöliikkeet oli jaettu kahteen ryhmään. Välillä pystyi siis palkkaamaaan koiraa. Jätin Tovaa ilman kissanruokaa ekan osion jälkeen. Mietin kyllä et mahtaako hän tehdä yhtään mitään kun huomaa ettei palkkaa tuu.
Tova osasi kaikki liikkeet paitsi ruutua. Se oli muillekin vaikeaa sillä kentälle oli siroteltu vaikka mitä merkkejä. Eniten ylpeä olen ohjatusta sillä vielä edellisenä päivänä hän ei osannut noutaa sen vasemman, johtuu ehkä siitä et otimme silloin ensin oikean.  Tunnarissa hän oli heti varma et valkkasi sen väärän ja oli tarpeeksi fiksu käydäkseen vaihtamaan.
Loppupisteemme oli 245,5 ja sijoitus 2/5. Palkinnoksi saimme pokaalin, ruusukkeenm,  ruokapussin ja makuualustan.Tauko


Illalla ilmoitin Tovan tokon PM-kisoihin 11.9. Saas nähdä mitä hän siellä tekee ja osaa. Ehkä pitäis vähän treenata ennen sitä?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar