måndag 19 februari 2018

Fiolla tränar 19.2.2018

Efter en paus, var jag igen med Fiolla och tränade lite agility. På programmet var det: bommen (meningen är att F skall stå med framtassarna på mattan och se neråt för att få namin), käpparna, gungan och en liten bana. Först det svåra och sen fart.

Var ensam så jag fick ha namiautomaten som spottade ut namin åt F då jag tryckte på fjärrkontrollen. Ibland tryckte jag av misstag av den och F fick gratis nami.

Började på lydnadssidan med bommen då agilitysidan var upptagen. Mattan var ny för oss, men går ganska bra ändå. Problemet är att F lärt sig att krafsa på underlaget. Vet inte om det är så bra. Kanske?


Sen flyttade vi över till andra sidan. Började med käpparna eftersom de kräver koncentration. Inledde med sex käppar och övergick sedan till 12 st. Först alla nät och till slut hade jag tagit bort två stycken.Gungan gjordes ett par gånger så att godisburken var på marken en bit från gungan. Gick det bra, satte jag namin på burklocket och krävde att F stannade kvar med baktassarna på gungan.

Till slut gjorde F liten bana...lite svårt att föra Fiolla samtidigt som jag filmade samt höll i fjärrkontrollen.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar