lördag 19 maj 2018

Tovis i Lahtis 19.5.2018

Tre banor med domaren Laura Mättö. Ny domare för oss så vi hade ingen aning hurdana banor hon gör. Första agibanan säkert den lättare av de två. På den lyckades vi göra allt förutom nolla. Ringen som hinder nummer 3(?) vållade redan problem med en vägran. Sedan gjorde bl.a kontakterna såsom T ville och käpparna gjordes inte till slut. Hyl blev det någonstans.

Mittersta banan katastrof från början då det var hopp-A-rak putki- ringen. Problem med ringen på föregående banan och nu hann jag inte alls föra T till den så hon smet istället till käpparna. Hyl. Tova grisade också vid bommen och vi avbröt den banan och T hamnade in i buren utan nami och uppmärksamhet. Fiolla fick istället vara med matte.

Hoppbanan såg också lite besvärlig ut. Bestämde mig för att föra T så att jag skulle hinna med. Inga onödiga valsar odyl. Försökte se till att käpparna skulle göras till slut. Slutrakan var ett mysterie hur jag skulle göra den ända till slutet av bekantningen.
Men Tovis överraskade matte lite och gjorde hoppbanan felfritt trots litet problem vid hopp nummer 6...matte kom ihåg banan, T gjorde käpparna till slut och klarade av också ringen.
Vi var de enda som i lillmaksiklassen gjorde banan felfritt så vi vann den överlägset. Tovas hastighet ca 4,1 m/s.
Vi fick igen LUVA. Vår tredje nolla i klass-1, men då två av dem är på hoppbanan, stannar vi ännu i klass-1.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar