söndag 28 juni 2020

Tova i Villmanstrand 27.6.2020

Äntligen återvände vi till agitävlingar. Träningarna har fortsatt från början av juni. Tyvärr har vi inte hunnit delta i så många. Har försökt att ibland själv åka för att träna, men det är inte riktigt samma sak.
Varmt har det dessutom varit, så hallen har varit stekhet ända från morgonen.
Men beslöt mig för att anmäla Tova till tävlingarna i Villmanstrand. Hett hade de lovat och så var det nog också. Domare: Sari Mikkilä som är bekant från tidigare och brukar göra helt ok banor.
I hallen fick man inte i princip vara om man inte tävlade just då eller köade till vessan. Filmandet var man alltså tvungen att göra lite i smyg. Kompisar från föreningen filmade.
Tråkigt att vänta på sin följande bana, då man inte kunde följa med andras prestationer.

Vi båda var lite ute och cyklade. Matte borde mera ha sett på Tova, men var tvungen att kolla vart jag skulle springa. Har inte sprungit på jättelänge och det märktes och syntes nog.
Inga resultat men två ganska bra banor.

Märkte på första banan att Tova inte gjorde ett hinder. Märkte först nu att ringen blev också ogjord.

Andra banan började bra. Efter putkin under bommen, hoppade Tova inte hindret där utan sprang förbi och rörde gungan. Hyl alltså också där. Lite hurlumhej på slutet, men hade säkert skärpt mig om vi hade haft nolla under. Nöjd också med denna.


Sista banan igen hopp. Litet misstag i början av banan. T sprang förbi ett hinder och hann igen göra det följande hindret.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar