lördag 5 oktober 2013

Ikwil nauttii


Kun en pääse pitkään aikaan treenaaman enkä kisaamaan agilityssä Ikwilin kaa niin sovin yhden Markon kaa et hän sais viedä Ikwilin virallisiin agikisoihin Vantaalla 29.9. Ja kun Ikwil oli hoidossa Nurmijärvellä niin hän oli niin lähellä Markoa et pääsi myös yhden illan treenaamaan Markon kaa.

Ikwilin ja Markon treenit:
http://www.youtube.com/watch?v=O-8_d5HWY58&feature=youtu.be

http://www.youtube.com/watch?v=5SPoPxeLHlk&feature=youtu.be

http://www.youtube.com/watch?v=huByyq4FjBk&feature=youtu.be

Sunnuntaina oli sitten vuorossa kolme virallista starttia, yksi hyppyrata ja kaksi agirataa.

Kahdella ekalla radalla tuomarina oli Ritva Herrala ja kolmannella oli tuomarina Esa Muotka.

Hyppyradalla Marko ja Ikwil tekivät nollan, sijoitus oli 12.


Hyppyrata


Tokalla radalla tuli hylky tokavikalla esteellä. Ennen sitä oli alastulovirhe puomilta ja taas joku "ratatyöntekijä" oli sotkemassa Ikwilin kepit.

Eka agirata


Kolmannella radalla vauhti kiihtyi ja se kostautui ehkä joten tulos oli myös hyl. Marko sai kyllä juosta ihan kunnolla, jotta pysyis Ikwilin vauhdissa.

Toinen agirata


Olen todella ylpeä Ikwilistä. Mietin miten hyvin heillä olis voinut mennä jos olisivat treenanneet enemmän kuin sen yhden kerran. Viimeisen radan hylky olis ehkä voinut välttää jos Marko oli tehnyt tavallisen käännöksen ennen A:ta. No ehkä I olis silloin nähnyt sen putken toisen pään.


Marko sanoi et vois jatkossakin joskus viedä Ikwiliä kisoissa. Voisinhan minä lainata Ikwilin Markolle, mut haluan kyllä itsekin viedä hänet joten kokonaan en luovu kisakoirastani.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar