lördag 7 december 2013

agikoulutus 30.11-1.12.2013

Viime viikonloppuna kävin Ikwilin ja Tovan kaa Turussa schapendoesien agikoulutuksessa. Lauantaina meitä koulutti Tuulia Liuhto ja sunnuntaina Timo Liuhto. Lauantaina treenasin Ikwilin kaa kokonaisen vuoron (n 20 min) ja Tovan kaa puolikkaan vuoron. Sunnuntaina Ikwil pääsi taas treeneihin. Sanoin sekä Tuulialle että Timolle etten pysty juoksemaan mut taisin kuitenkin juosta molempina päivinä. Sunnuntaina oli vaikeuksia Backlapin kaa ja tuplasylkkäri jäi tekemättä jalan kipeyden takia.
Lauantain rata:

Ikwilin treenistä ei löydy videota. Suurin kompastuskivi oli esteet 5 ja 10. 

Tova teki radan pikkupätkissä kun en halunnut tehdä kontakteja eikä se vielä osaa kepit.
Muokkaamaton video Toviksen treeneistä:

Sunnuntain rata: 

Pari videopätkää mun ja Ikwilin sunnuntain treeneistä:

2 kommentarer:

  1. Miten selvitit vitosen ja kympin? Entä kepeille vienti 13? Miten se oli mahdollista, kun oli tuollainen putkiansa? Aikamonen syherörata. Pitää päivemmällä perehtyä tarkemmin tuohon toiseenkin rataan. Nyt aamulla ei ehdi.

    SvaraRadera
    Svar
    1. 13 ei tuottanut ongelmia kun leijeröin kepit eli olin puomilla niitten vasemmalle (eli ei samalla puolella kuin putki). Ikwil meni vain pari kertaa putkeen kun piti mennä 5-hypylle. Mutta vaikka Tuulia laittoi verkot siiheen seuraavaan putkeen niin Ikwil pujahti sinne kuitenkin vaikka piti mennä 10-hypylle. Tuulia neivoi meitä siis olemaan putkien "alapuolella" ja leijeröimään putket. En ollut tarpeeksi nopea liikkumisessani joten Tuulia palkkasi Ikwiliä pari kertaa kun se teki 10-hypyn oikein.

      Radera