fredag 27 december 2013

Joulu on ohi

Joulu on meidän perheessä virallisesti ohi vaikka jääkaapissa on vielä paljon jouluruokia. Eikä kaikki suklaatkaan oo syöty.
Joulurauhan takia emme oo käyneet treenaamassa mitään lajia mut tänään päätimme aamupäivällä lähteä katsomaan muistammeko yhtikäs mitään esim. agilitystä. Ada sai jäädä kotiin lepäämään..

Ensin oli Ikwilin vuoro ja lajina agility. Iksun kaa tehtiin rataa ja hän oli taas oma loistava itsensä. Kontaktit teki upeasti. Kerran jätti kepit tekemättä, en tiedä miksi. Ikwil autoon ja Tova tilalle.

Otin videolle miten Tova suorittaa keppejä. Ensin oli neljä ohjuria paikallaan eli kaksi alkuun ja loppuun. Minusta Tovalla sais olla enemmän vauhtia mut siihen pääseemiseen tarviin varmaan apuohjaajan joka pystyy palkkaamaan Tovaa keppien loppuun.

Innostuin ja otin yhden ohjurin pois...ei mitään ongelmaa joten vähän ajan päästä otin vielä toisenkin pois...ei mitään ongelmaa joten Tova tekee kepit vain kahdella ohjurilla (1+1). Kohta pitää saada kepit osaksi rataa nyt teimme vain yhden hypyn ennen keppejä ja välillä toisen hypyn keppien jälkeen. Olen niin ylpeä mun pienestä Toviksestani....kunhan Tovalla on ollut ens juoksut niin voi olla et rupean katsomaan sopivia kisoja...vaikka onhan keinu ja muut kontaktit pahasti kesken....ens torstaina Tova saavuttaa virallisen kisaiän...toivon et jossain lähellä järjestettäisiin möllikisoja...ja ens viikon lauantaina Tovaa mitataan ja tiedän onko hän medi vaiko maksi.

Teimme myös pätkä missä oli rengas, putki ja hyppyjä. En katsonut et rimat olivat 40:ssä joten ehkä siitä johtuen Tovalla ei ollut kova vauhti. Ei oo tarkoitus hypyttää Tovaa vielä noin korkeilla esteillä. 35 riittäisi varmaan vielä ihan hyvin.Ikwil pääsi takaisin halliin ja hänen kaa tokoilitiin hetken. Olimme Tovan kaa rakentaneet sinne ruudun ja Ikwil osasi joka kertaa löytää ruudun. Ei kyllä jäänyt sen keskelle mut luulenpa et joka kerralla tuomari olis ollut aika tyytyväinen....innolla lähti ruutuun eikä kertaakaan mennyt puomille tai putkeen joka olis ollut myös tarjolla. Ikwil teki vielä vähän aikaa sitten ruutu harhailemalla ympäri hallia, nyt kuitenkin menee ruutuun vaikka välillä jää sivulle.

Liikkeestä istuminen sujui myös ja seuraamisessa Ikwil oli innokas mut sitten päätin ottaa luoksetulon kahdella pysäytyksellä. Huoh.
Ikwil ei reagoinut mitenkään mun käsimerkkiin eli hän juoksi läpi mun luo. Ei pysähtynyt toisella eikä kolmannella yrittämällä. Neljännellä vauhti hidastui mut kesti ja kesti....

Treenasin kerran lyhyemmällä matkalla ja kävin palkkaamassa Ikwilin siitä kun hän pysähtyi. Namit eivät olleet tarpeeksi isoja et olisi voinut heittää ne palkaksi. Ensi viikolla pitää taas käydä vähän tokoilemassa sillä onhan meillä kisat helmikuussa ja maaliskuussa. Vielä omassa hallissamme.

Treenien jälkeen tytöt pääsivät vähäks aikaa metsään juoksemaan. Vaikka Tova vaikutti hallissa olevan tosi väsynyt, sitä ei huomattu metsässä. Vahinko etten ottanut videokameraa mukaan metsään sillä ois kiva näyttää miten I ja T juoksivat. Taitaa Tova olla Ikwiliä paljon nopeampi.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar