torsdag 12 juni 2014

Tova mölleilemässä!

Agi-möllikisat kilpailevien rata Pyhtää 10.6.2014
Olen tyytyväinen siihen mitä Tova teki. Rimat piti olla 60:ssä mut olivat ehkä 65. Ei mikään ihme et Tova pudotteli, alitti sekä kiersi rimoja. Puomin jälkeen päätin tehdä omaa rataa...vahinko et en muistanut ottaa kepit osaksi meidän rataamme.

11.6 oli vuorossa Tovan ekat tokokisat. Nämäkin olivat möllikisat. Tuomarina Hannele Mäkelä. Tova ei koskaan oo tehnyt noin pitkiä seuraamisia, ollut ilman palkkaa noi kauan ja hyppyäkin on aina treenattu lätkällä eikä sitä oo tehty liikkeen omaisesti.
Minua jännitti kauheasti, jännitys laukesi hetkeksi kun palokuntaa piti kutsua paikalle kun joku oli sytyttänyt tulipalon viereiseen pusikkoon.
Paikallamakuusta saatiin 10 vaikka Tova ennakoi ja nousi istumaan kun siirryin hänen sivulleen. Luoksepäästävyydestä saatiin 9 kun T meni tuomaria vastaan.


seuraaminen kytkettynä: 6
seuraaminen vapaana: 7
Liikkeesta maahanmeno: 6

Luoksetulo: 10!

Liikkeestä seisominen: 6

Hyppy: 0. Tova kävi jo matkalla aloituspisteelle hyppäämässä hypyn. Onneksi tuomari "katseli pois" just silloin. Tova päätti toistamiseen nollata liikkeen kun kävi vielä kolmannenkin kerran hyppäämässä sitä hyppyä. Muutenhan liike jo näytti tokohypyltä.

Kokonaisvaikutus: 9 sillä tuomarin mielestä meno näytti ainakin välillä hauskalta.

Yhteensä saimme 142 p 2-tulos ja sijoitus: 10/13.

Olen tyytyväinen et uskalsimme mennä kokeeseen vaikka kaikki liikkeet ovat vielä vaiheessa. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar