lördag 7 juni 2014

Tovan ensiesiintyminen

Tänään oli 1-2-luokkien agikisat Kouvolassa. Tuomarina Minna Räsänen.
Olin ilmoittanut Tovan niihin vaikka tiesin ettei Tova välttämättä vielä ole kisavalmis. Joskus on aloitettava ja eihän kisakokemusta saa muuten kuin kisaamalla.
Ekalla radalla meillä oli ongelmia lähtöhypyn kaa, Tova kiersi sitä parikin kertaa ennen kuin pääsemme radalle. Tulee sitten vielä kieltä putkella joten hylkäys on meidän saldonamme.

Tokalla radalla Tova ei tehnyt rengasta vaan hyppäsi välistä ja kävi koskettamassa puomia. Nopea hylly siinäkin. Uusin rengasta mut kun Tova ei tehnyt sitä kunnolla silloinkin, päätin jatkaa matkaa....muutama muukin hylly tuli sitten radalla. Päätin uusia A:n ja sitten lähteä pois. Ois hyvä jos Tova oppis et kisoissa on pakko tehdä kontaktit kunnolla.

Vika rata oli meidän paras ratamme. Olen ylpeä ja iloinen kuinka hyvin Tova teki kepit mut sitten hän karkasi A:lle ja tuli hyl. Loppurata meni myös aika hyvin vaikka persjättöni oli myöhässä ja Tova ohitti seuraavan esteen. Ois ehkä pitänyt tehdä valssin siihen. Myös rengas tehtiin loppusuoralla väärin. Mut vikalla radalla Tova pysyi koko ajan radalla. Muistin kehua ja kannustaa häntä koko ajan.Kotimatkalla kävimme hallilla tekemässä rengasta. Ei mitään ongelmaa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar