lördag 9 juli 2016

Fiolla muutti taloon

Aamupäivällä starttasimme Jaana Siltasen kaa kohti Villähdettä pienen Fiollan kotiin hakemisreissulle.
Perillä pennut olivat vastassa jo etuovella. Vähän aikaa pennut jaksoivat peuhata ja sitten ne sit sammui lattialle. Aamulla oli jo pari poikaa luovutettu joten paikalla oli vain 5 pentua josta yks oli Fiolla. Hyvin osas neiti käyttäytyä.
Paperit kirjoitettiin ja kahvit juotiin.
Pienet poseeraukset ja pissitykset Tuijan ja Kimin etupihalla ja sitten menoksi.


 Kotimatkalla Fiolla oli Jaanan sylissä repsikan paikalla.

Fiolla itki vähän Jaanan sylissä ja hän halusi katsoa ulos ikkunasta. Nuoli myös ikkunaa sillä hänellä oli varmaan aika lämmintä ja ikkuna viilensi hänet vähän.
Taskustani löytyi muutama juustokoirannami jota Fiolla sit söi mielellään.
Kotona Adaa otettiin ensin ulos moikkaamaan Fiollaa. Tova karkasi samalla toivottamaan tervetuloa kotiin. Iksu pääsi vasta sitten ulos. Isot koirat eivät oo kyllä kauheasti välittäneet pienokaisesta. Hyvin hän on antanut ainakin Adan olla rauhassa. Vähän olen yrittänyt katsoa ettei hän menis esim. muitten ruokakupeille.
1½ tunnin jälkeen pieni F sammui Snaken päälle.

Takapiha on jo tutkittu. Kun menin ulos toisten kanssa niin F oli myös ovella. Piti olla tosi nopea et sai muut ulos ja hän jäi vähän itkemään. Kun tulin kotiin niin oli rauhallista ja F oli jossain puuhaamassa omia juttujaan.
F pääsee vielä pienimmän sohvan alle. Vastapäinen naapuri tuli kotiin ja kun Tova ja Iksu haukkui hänelle niin sohvan alta kuului myös haukunta. Hassu Fiolla.
Kakat ja pissat on tehty ulos. Muutama myös sisälle kun palvelusväki ei heti oo päästänyt ulos pihalle. Toivottavasti huomennakin olis kiva saa jotta takaovi vois olla auki.
Fiollan eka tunti uudessa kodissa meni tutustuessa toisiin koiriin sekä ympäristöön.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar