torsdag 21 juni 2018

Fiollas möllitävlingar i Kouvola 20.6.2018

Har undrat om Fiolla snart kunde bli tävlingsfärdig. Käpparna är ännu under arbete, men försöker flera gånger i veckan ta F till hallen för att träna dem.

Inofficiella tävlingar alltså möllitävlingar ordnades i Kouvola. Åkte dit med Fiolla för att kolla om hon ens hålls på banan och om hon klarar av att göra främmande hinder i främmande miljö.

Fiolla har tävlat en gång tidigare, på samma bana två gånger, och det i egen bekant hall.
Anmälde F till supermöllibanan och möllibanan. Möllibanan gjorde vi två gånger. På möllibanan var vi det enda ekipaget så vi gjorde våra banor, strax efter varandra.

Första banan dvs supermölli:


Resultat 30,16 pga tre vägran som blev hyl och sen 5.16 s övertid. Verkar som om F inte klarar av annat prat på banan än hinderkommandona. Också fatet i målet var intressant.

Möllibanan hade ganska svår början. Ringen-längden-hopp och tunneln. Tunneln ännu under A:et. Var rädd att jag inte skulle hinna med F och hon skulle springa till A:et om jag vore på höger sida. Var osäker om F skulle göra ringen och längden. Inga problem med de här. Ribborna på 35 cm och så höga har inte F gjort.

På första tagningen, föll en ribba (har aldrig väl bytt sida bakom F vid ett hopphinder) och målhindret sprang F förbi. Annars bra bana. F träffade också kontakterna.


På omtagningen av samma bana fick vi resultatet: 23,35 pga två vägran och en ribba som föll.

Mycket nöjd med Fiollas banor. Hon koncentrerade sig mycket bra. Nu käpparna i skick och  sen mot officiella tävlingar.

Fiolla med sina pris. Hon vann klart medimölliklassen eftersom hon var den enda deltagaren.


Nästa torsdag igen på inofficiell tävling. Nu i en hall med främmande hinder.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar