söndag 26 maj 2013

Ojanko 25.5.2013

Kävimme eilen Ikwilin kaa Vantaalla kisaamassa kolmella radalla (A+H+A). Tuomareina oli Martti Salonen ja Henri Luomala. Tuloksemme eivät olleet sitä mitä olimme toivoneet, voi olla et ohjaaja rupee olemaan vähän väsynyt tähän kisaamiseen, mut vielä ois tänään ja tiistaina kisoja ja sitten katsomme pääsemmekö mukaan yksilökisa-sm:iin....Näillä näkymin olemme varakoirakko KKS:n medijoukkueessa, eli emme välttämättä pääse kisaradoilla mut ehkä kisapaikalle. No maskotin rooli sopii varmaan meille sillä neljällä koirakolla on jo nollat kasassa.

Eka rata oli M. Salosen käsialaa. Mineillä oli vaikeampi vienti kepeiltä putkeen. Tätä kohtaa jännitin eniten. Salonen jätti antamatta virheen A:n alastulosta vaikka I loikkasi korkealta. Vahinko vain et pituuden viimeinen palikka putos, voi olla et mun oma ohjaukseni sai Ikwilin hyppäämään vähän vinosti eikä siis päässyt pituuden yli.

1. agirata

Toisella radalla tuomarina oli Henri Luomala. Hyppynollia meillä on muutama ylimääräinen joten menin radalle aika rennolla meiningillä. Alku tuotti tutustuessa vähän päänvaivaa. Muuten rata vaikutti ihan kivalta. Ikwil meinasi kiertää hypyn just ennen keppejä. Mulla oli vissiin vähän kiire päästä edelle kepeillä mut onneksi I hyppäs se hypyn. Harmittavasti rima tippui loppusuoralla.

Henri Luomalan ratapiirros:


Hyppyrata

Viimeisellä radalla oli taas tuomarina H. Luomala. Ikwilin kontaktit olivat taas siinä ja siinä. Luulin kyllä itse et meille oli tullut kontaktista vitonen ja en ehkä siitä syystä ohjannut  Ikwiliä kunnolla ennen viimeistä putkea. Jos olisin tiennyt et nolla oli alla, olisin varmaan vienyt tarkemmin. Minua jännitti kyllä miten saan sen survottu tonne putkeen...

Luomalan piirros:

2. agirata

1 kommentar:

  1. Onnea sunnuntaisesta nollasta. Uurastus kannatti ja SM-kisapaikka on varmistettu. Nyt voitte kisata enää huvikseen, eikä tarvitse liikaa suorittaa.

    SvaraRadera