söndag 26 maj 2013

Ojanko 26.5.2013

Eilisen 5-päivän jälkeen lähdimme taas Ojankoon Ikwilin kaa. Ekalla radalla oli tarkoitus treenata kontakteja ja katsoa mihin se riittää. Riitti aika pitkälle ja saimme sen kaivatun aginollan, joka puuttui meiltä et pääsisimme sm-kisoihin. Mukaan otettiin Tova joka oli myös mukana Lappeenrannassa. Silloin saatiin meidän eka serti (hyppy sellainen) 3-luokassa. Tänäänkin Tova toi hyvää tuuria (ja taitoa) mukanaan. Tovasta taitaa tulla meidän maskottimme.

Ekalla agiradalla yritän pitää rintamasuuntani eteenpäin kontakteilla. Katsoin et Ikwil osui kaikkiin kontakteihin.
Kun tulin maaliin, kuulin et kuuluttaja sanoi meidän tehneen nollan, en kuullut aikaa enkä muistanut mikä oli ihanneaika. En voinut tuuletella ennen kuin olin varma tuloksestamme. Kontakteilla meni niin paljon aikaa et en ollut varma alitimmeko ihanneajan. Ennen hyppyrataan tutustumista, kävin katsomassa tuloksia. Hyppikselle lähdin siis hyvin mielin.

Valitettavasti mulla ei oo yhtään videota radoiltamme, mut mielummin merkintä kisakirjaan kuin rata videoituna. Tänään tuloksemme oli siis: agiradalta: -2,02 sij: 6/31 ja hyppyradalta -3,25 sij: 3/33. Viimeiseltä M. Salosen radalta: hyl, kun uusin A:n sen jälkeen kun I oli loikannut sieltä.

Alla Henri Luomalan radat. (valitan kuvien huonoa laatua). Kuvat kopsattu Luomalan sivuilta. Toivon et se on sallittu.


 
Agirata1 (medeillä oli kyllä noi esteet keinun ja A.n välillä toisessa kulmassa)Hyppyrata
 Kauden tavoitteeni on saavutettu kun pääsemme kisaamaan yksilö sm-kisoihin agilityssä. Siellä ei ehkä tuu sitä menestystä mut katsotaan pysyykö mun pääni kasassa.
Ennen niitä kisoissa meinaan vielä kisata sillä haluan treenata kontakteja aidossa kisafiiliksessä. Treeneissä Ikwil tekee alastulokontaktit, mut kisoissa ei.

1 kommentar:

  1. Tulihan se sieltä ja oikein tuplanollana. Tosi vahinko, ettei videota ole, mutta tärkein on merkintä kisakirjassa, niinkuin laitoitkin.
    Onnea! Kuvatiedoston koko on niin pieni, ettei se kestä suurentamista. Mukavan näköiset radat.

    SvaraRadera