fredag 10 maj 2013

Ojanko 9.5.2013

Kävimme taas eilen kisaamassa agilityssä Ikwilin kaa. Ojangossa oli vain kaksi rataa, hyppy ja agi. Tuomareina: Heidi Viitaniemi ja Risto Ojanperä. Viitaniemi on entuudesta tuttu, olemme saaneet nollan/nollia hänen radoiltaan mut Riston radoilla emme ole olleet tai emme ainakaan ole saaneet sieltä nollia.
Aloitimme hyppyradalla. Kolmas rima tippui mut tuomari ei vissiin huomannut sitä tai sitten hän jätti sen tuomaroimatta sillä se tippui vasta kun Ikwil oli seuraavassa putkessa. En ohjannut Ikwiliä niin hyvin loppuradalla sillä luulin et vitonen rapsahti. Tuloslistan tultua huomasin kuitenkin et saimme nollan ja meidän sijoitus oli 5. Hävisimme hyppy-sertin vain 0,2 sekunnilla. Jos olisin tiennyt, olisin ehkä juossut vähän nopeammin.

Video "nollaradalta". Meidän kuudes sm-hyppynollarata.
Hyppyrata

Agilityrata näytti vaikealta. Varsinkin alku oli haastava ja meille tuli hylky jo kolmannella esteellä kun piti mennä putkeen (oli A:n alla) ja Ikwil bongasi A:n. Ikwil päätti kuitenkin viihdyttää yleisöä tekemällä A: n ja putken monta kertaa. Päätin treenata A:n alastuloa ja Iksulla oli hauskaa. Tätä videota ei ehkä koskaan julkaista. Pääsisi ehkä "hauskimpiin kotivideoihin".

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar