söndag 2 augusti 2015

Hamina 25-26.7.2015

Perinteiset Haminan agikisat kisattiin viime viikonloppuna.
Lauantaina 1-2 lk ja sunnuntaina 3 lk. Tuomarina: Anne Savioja

Tovalla lauantaina kaksi agirataa kun en viitsinyt ilmoittaa hänet hyppikselle. Tova ei oo viime aikoina kisoissa tehnyt ekaa estettä joten satsasin kaiken siihen. Kävin myös edellisenä perjantaina treenaamassa sitä ekaa hyppyä. Hyppy ja palkka.

Ekalla radalla alkupätkä meni ok. Oikein kepeille ja kun ei mennyt oikein niin Tova päätti mennä keinulle. Kun käskin hänet pois sieltä niin tuomarin syli oli seuraava paikka minne Tovis meni. Kepeillä myös jatkossa ongelmia, kepit olivat varmaan vääränvärisiä. Tulin siihen tulokseen et jos Tova ei tee kepit oikein ekalla tavalla niin mielenkiinto niihin katoaa kokonaan eikä neiti osaa niitä.
Samalla radalla Tova karkasi myös puomille ja nostin hänet sieltä jotta matkamme jatkuis.

Tokalla radalla mietin kauan miten tekisin ne ekat hypyt. Päätin tehdä about samalla tavalla kuin ekalla radalla. Lähdin melkein yhtä aikaa ja tein sitten valssin. Kielto tuli seuraavalla hypyllä. Kepit olivat sitten taas liian vaikeat....huoh...joten hylky tälläkin radalla.
Mutta Tova teki molemmilla radoilla sen ekan esteen. Kukaan ei voi ymmärtää kuinka iso asia se on mulle.Ikwilillä oli sunnuntaina kolme rataa. Kaksi agia ja yks hyppy. Tavoitteenani oli tehdä oikein kontaktit ja siinä onnistuin. Videoita ei oo.
Ekalla radalla päästiin ensin A:lle. Alla oli muistaakseni pari virhettä: yks keppivirhe ja yks rima. A:ta uusittiin sitten pari kertaa ja sitten lähdettiin pois.
Tokalla radalla päästiin puomille ja sitten uusin sen ja lähdettiin pois.

Hyppiksellä Ikwil hyppäs este n nro 11 väärinpäin. Sen jälkeen vielä ainakin pari rimaa putos.
Iksun tuloksena siis kolme hylkyä. Vähän harmitti mut olin onnellinen kuin pysyin päätöksessäni et jos kontaktit eivät tehdä oikein niin niitä uusitaan ja sitten mennään pois.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar