onsdag 5 augusti 2015

Tokotreenit takapihalla

Tänään sain muistutuksen et tokoschapemestaruus ratkotaan parin kuukauden päästä.
Tova ensin takapihalle. Tarkoituksena oli treenata metallinoutoa. Tova on niin hassu. Istui nätisti sivullani kun heitin kapulan. Kapula jäi paikalleen, niin Tovakin. Yllättäen hän sitten ponkaisi kapulan perään. Ja toi sen kyllä melkein sivulle mut ei ihan. Toistin liikkeen pari kertaa ja aina sama lähtö.
Sitten tolpan kierto. Onnistui hyvin kun tolppa oli samalla paikalla. Kun siirsin sen muualle niin ei mitään tietoa mitä pitäis tehdä. Tova yritti myös tuoda tolpan mulle. Siirryin itse ensin vähän sivuun. Tova ei tiennyt mitä tehdä joten kävin taputtamassa tolppaa ja jopa Tova sitten kekkasi mitä halusin häneltä. Siirsin tolpan nurmikolle ja se oli ensin liian vaikeaa hänelle. Lopulta sain kierron onnistumaan n 3 m päästä tolpasta. Siitä jatketaan ensi kerralla.
Sitten jääviä liikkeitä. Ensin liikkeestä maahanmeno. No problem. Sitten yritin liikkeestä istumista. Sitä ei olla treenattu. Pitää treenata. Tova ennakoi aika rankasti. Teimme nämä siis takaoven edessä ja siinä on niin lyhyt matka. Yritin kaikissa liikkeissä siirtyä Tovan taakse hänen oikealta puolelta. Aina en onnistunut. Muutama istuminen ja sitten yks seisominen.
Tunnari ei sitten onnistunut.

Iksu treenasi vain metallinoutoa ja tolpan kiertoa. Metalli oli vasteenmielinen..mut Iksu toi sen...
Tolpankierrossa Iksu jäi tolpan viereen seisomaan. Sekoitti sen varmaan merkkiin. Lopulta laitoin viereeni namin, käskin Iksun tolpalle ja vapautin hänet sieltä. Tähän pitää saada neuvoa miten saan Iksun eteenpäin ettei hän jäis merkille. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar