söndag 2 augusti 2015

Porvoo agility 1.8.2015

Eilen oli taas Iksun kisapäivä. Edellisenä yönä Ikwil pyysi ulos neljä kertaa joten aamulla olin itsekin tosi väsynyt. Kummityttöni Matilda oli pari päivää ollut täällä meidän vieranaamme joten valvoimme muutenkin vähän ekstraa. Aamulla nopeat aamutoimet ja sitten pakkasin kolme koiraa ja Matildan autoon ja lähdimme kohti kisapaikkaa. Koirat jäivät ilman aamupalaa kun Iksun maha oli kuitenkin sekaisin.
Kisapaikalla olimme ajoissa. Matildan äiti tuli hakemaan hänet kotiin. Samalla ne jäivät katsomaan meidän ekaa rataamme. Medi3-luokassa oli 40 koirakkoa. Vuorossa oli ekana hyppyrata ja tuomarina Henri Luomala. Luomala on yks meidän suosikkituomareistani. Rata ei kyllä ollut ihan helppo ja mulla oli ongelmia saada sen tutustumisessa muistiini. Tämä johtui ehkä yön valvomisista.
Lähdimme taas viimeisten joukossa. En tykkää siitä.
Paikalla oli myös isäni ja hänen naisystävänsä sekä naisystävän aikuinen poika. Just ennen kisaa en halua seurustella kenenkään kaa vaan haluan keskittyä tulevaan kisaan.

Nollas hyppikseltä. Sijoitus 10/40.

Ekan radan jälkeen käytimme kaikki koiristani pienellä kävelyllä. Tämän jälkeen Matilda&Lotta lähtivät kotiin. Seuraavana oli vuorossa kaksi agirataa, tuomarina Anne Tammiksalu.
Ekan agiradan vaikein kohta oli kepeille vienti. Tämä koitui kohtaloksemme. Ennen keppejä oli pitkä juoksusuora jonne ehdin minusta ihan hyvin. Ja kun kepeillä tuli hylky niin uusin sitten A:n jonka jälkeen yritin päästä maaliin. Iksu teki muutaman esteen matkalla.
Ennen radalle menoa mietin mitä tekisin jos Iksu loikkasi kontakteilla. Edelliseltä radalta kun saimme nollan niin olis mahdollisuus tuplanollaan. Kaikki kontaktit olivat radan lopulla joten en tiedä miten olisin reagoinnut tai toiminut jos niin olis ollut nolla alla. 


Viimeisellä radalla tippui yks rima ja ohjaaja meinasi loppusuoralla unohtaa minne oli menossa. Kontaktit tehtiin edes vähän sinnepäin. Tulos 5 ja hieman yliaikaa.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar