onsdag 17 oktober 2012

Arki neljän koiran kaa

Arki on palannut meidän talouteemme. Ainakin osittain. Vielä odotan sitä päivää et Täplä löytäisi oman kodin sillä haluaisin keskittyä omiin koiriin ja saada keittiöni takaisin mun omaan käyttööni.
Kahden pennun ja Ikwilin kaa pystyy aika hyvin käydä lenkeillä mut tietenkin Ada haluaa myös saman aikaisesti ulos lenkille. Enkä vielä ainakaan pysty siihen. Eli tehdään aamulenkit kahdessa vuorossa: ensin T & T ja Ikwil ja sitten  I ja A. Onneksi Ada tyytyy lyhympiin lenkkeihin.

Viime sunnuntaina kävin Ikwilin kaa tekemässä kolme hyllyä oman seuran kisoissa. Radat eivät olleet helpommasta päästä ja olen melkein tytyväinen meidän suoritukseemme. Radat ovat videoituina mut en oo vielä saanut aikaiseksi pistää ne tänne...enkä tiedä tuleeko ne joskus tänne.
Täplä ja Tova kävivät myös viikonloppuna hallilla tutustumassa kisafiilikseen. Yritin löytää ostajaa Täplälle, en onnistunut.

1 kommentar:

  1. Toivottavasti viimeinenkin penneli saisi nopsasti kodin. Kyllä se aina helpottaa ja saa aloitettua rutiinien opettelun kasvaneen oman lauman kesken.

    SvaraRadera