lördag 15 april 2017

Tova tokoilee Kouvolassa 15.4.2017

Tovan juoksut eivät vieläkään ole alkaneet joten saimme taas kisata tokossa. Taas tuomarina Harri Laisi joka on kiva ja leppoisa tuomari.
Viime viikolla Kotkassa siis sama tuomari ja silloin saimme 201 p eli 3-tulos. Silloin nollasimme mm ruutua ja L:ää.
Viikon aikana emme kauheasti oo treenanneet. Halusin et T tekis liikkeet iloisesti ja ehkä onnistuin. Torstaina treeneissä T osas melkein kaiken mm myös tunnarin ja luoksetulon. 

Ajoimme paikalle ajoissa. Tova jäi ilman aamupalaa joten yritin sillä tavalla saada hänet innostumaan tekemisestä mun kaa.Minä haluaisin tokossakin startata ekojen joukossa joten meidän paikkamme oli voi-luokan viimeinen. Muita luokassa oli tolleri, isovillakoira, belggari ja cockeri.
Tova kävi hallissa vähän ihmettelemässä sillä en muista et hän olis aikaisemmin käynyt siellä.

Paikkamakuussa luulen et Tova meni maahan toisen ohjaajan käskystä. Annoin kuitenkin kip-käskyn sille ja yllätyin kuin tuomari sit antoi 10 meille. Ei vissiin siis huomannut virhettä tai sit Tova meni vasta mun käskystä maahan.
Paikkiksen jälkeen palkkasin Tovan ja pidin häntä autossa. Just ennen meidän vuoroamme otin hänet halliin ja teimme vielä jotain pientä.
Liikejärjestys sama kuin viikko sitten.

Tänään tuloksena siis 220 p. Luokassa ei muita tuloksia joten pääsimme ekan kerran ykköspallille.


Olen vähän pettynyt tohon luoksetuloon ja tunnariin. Luoksarista olisin ehkä voinut saada jotain pisteitä jos olisin antanut toisen käskyn mut ei se olis antaneet meille 1-tuloksen.
Palkinnot olivat pienoinen pettymys. Kouvolan agikisoista saa kolme ensimmäistä muumimukin ja näin kuin evl-luokan kolme ekat saivat mukinsa. En tiedä annetaanko niitä mukeja vain jos koirakko tekee 1-tuloksen mut me ainakin jäimme ilman sitä.
Palkinnot:
Koe oli jo Tovan kymmenes voi-luokassa. Vielä ei oo sitä 1-tulosta tullut. Tämänpäiväinen tulos oli toiseksi paras. Nyt toivon et Tova juoksut alkais jotta voisimme sit taas kisata toukokuussa ja kesällä. Vähän vois ehkä treenatakin.

1 kommentar:

  1. Harmi tuo tunnari kun oli eka liike, Tova ei ole vielä yhtään työmoodissa eikä keskity ollenkaan. Ottaa vaan ekan mikä sattuu kohdalle. Ruutu, L, kaket ja metsku hienot!! Ohjattu on aina niin ihanan iloinen, ja sitähän Harri tokossa arvostaa, että tekee iloisesti töitä :) Treeniä vaan, ja uudelleen kokeeseen, pienestä se ykkönen on kiinni!

    SvaraRadera