söndag 9 september 2012

Agility Pyttis 9.9.2012

Idag tävlade Ikwil i Pyttis. Matte får vara nöjd med resultaten fastän det inte blev en enda nolla.
På första banan visste jag nästan hur det skulle gå...efter längdhoppet och ett hinder var det snabb sväng till käpparna medan röret var som minhinder bakom hoppet och dit dök ju Ikwil, såsom också de flesta av medihundarna.
Domare: Risto Ojanperä. Resultat: DQ

På andra banan fanns det ett par krångliga ställen men det som blev vår stötesten var ett vanligt hopphinder. Mattes tankar och rörelse var redan vid det följande hindret och därför föll en ribba. Tiden blev också lite över idealtiden.
Domare: Risto Ojanperä. Resultat: 5,67
Tredje banan gick bra ända tills efter käpparna då hunden skulle in i tunneln. Vet inte vad jag gjorde men Ikwil blev och snurra vid tunneln och började att snegla mot bommen. Som tur vågade hon inte ta sig upp på den utan lydde matte. Där fick vi också tiden att effektivt gå.

Domare: Tuija Kokkonen. Resultat: 13,54 fp.


Får vara nöjd med resultaten från tävlingarna i helgen. Matte och Ikwil behöver träna lite för att komma i den form vi hade i våras före Ikwils mammaledighet, men resultat från 4/6 av tävlingarna lovar ändå en ganska bra agilitysäsong. Nu skall kalendern tas fram och framtiden planeras.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar