måndag 3 september 2012

Ransu

Hästängens Allting Vill Jag Ha "Ransu" entinen Boss lähti tänään Riihimäelle uusien omistajien Ilonan ja Markon sekä isoveikan Röllin seuraksi.

Olimme isojen tyttöjen kanssa etupihalla kun Ilona ja Marko astuivat autosta ja tytöt ottivat heidät avosylein vastaan. Molemmat tytöt hyppivät heidän päälleen ja tutkivat oliko heillä jotain syötävää heille.  Menimme katsomaan miten pennut temmelsivät takapihallamme. Boss oli heti uusia ihmisiä vastassa mutta siinä hyöri kyllä muitakin pentuja.
Lähdimme kaikki kolme takapihalle ja siellä Boss löysi sielunystäviänsä: Ilonan ja Markon. Boss kiipesi heidän syliin ja jos joku heistä laittoi hänet maahan, hän kiipesi toiseeen syliin. Kohtaamisessa oli jotain maagista ja varmaan myös rakkautta ekalla silmäyksellä. Tunne oli varmaan sama kaikilla kolmella: Bossilla, Ilonalla ja Markolla.
Marko ja Ilona olivat valkanneet Bossin itselleen ihan pelkästään kuvieni ja videoiden perusteella kun eivät olleet käyneet aikaisemmin tutustumassa pentuihini. Bossissa oli jotenkin näkynyt et hän oli se oikea ja niin näytti myös olevan. Hän ei kertakaikkiaan halunnut päästä uudet omistajat tassuistaan.
Koirat pistettiin takaisin pentuaitaukseen jotta saisimme kirjoitettu paperit. Siellä Boss sai kyllä semmoista kyytiä. Ois kivaa tietää oisko mahdollista et Boss aavisti jotain et näillä ihmiset tulevat olemaan tosi tärkeitä hänelle.

Eilen mulle tuli ikävä kun Solo lähti. Tänään ei tullut samanlaista tunnetta, tätä jäähyväistä on kuitenkin pohjustettu monta viikkoa mut eilinen tuli täytenä yllätyksenä. Ja sitä paitsi olinhan ensin valkannut Solon mun omaksi koirakseni. Ja tänään näin miten "rakastuneita" Boss&Ilona&Marko olivat. Kyllähän Solo ja hänen uudet omistajat tykkäsivät toisistaan, mut ei kuitenkaan samalla tavalla. Nämä kolme olivat ihan sen näköisiä et ne olisivat tunteneet toisiaan monta monta vuotta.
Kaikilla valinnoilla on siis tarkoituksensa.

3 kommentarer:

  1. Kuullostaapa aivan ihanalta ystävyydeltä. Taisi olla taivaassa päätetty liitto tämä. ;-) Mikäs sen parempaa Ransulle, kuin että on isoveikka odottamassa kotona.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja isoveikka on myös schapendoes joten niillä riittää juttua ja yhteisiä harrastuksia.

      Radera
  2. Mulla taas meinasi tulla tippa linssiin kun luin tuon Bossin tarinan, ihanaa että löysivät toisensa!

    SvaraRadera