måndag 26 november 2012

Viimeistä "vietiin"

Tänään iltapäivällä Täplän uudet omistajat kävivät hakemassa Täplän kotiin.Olivat käyneet hankkimassa Täplälle mm leluja ja muita tarvikkeita joten luulenpa et Täplä on innoissaan uusista tavaroista.
Töistä kuin tulin vein tytöt (3 kpl) vielä viimeisen kerran meidän metsään jossa ne taas vissiin söivät p.skaa. Aamulla olin jo käynyt viimeisellä aamulenkillä Täplän kaa ja eilen illalla viimeisellä iltalenkillä. Jotenkin tuli haikea olo vaikka olen tätä päivää odottanut n 14 viikkoa. Jotenkin Täplästä on tullut viime päivinä tosi läheinen mulle. Ihan kun hän olis aavistanut jotain, sillä hän on tullut mun viereeni istumaan.

Täplän uudet omistajat tulivat, joimme teetä ja limpparia ja Ada louskutti...Ada änki taas Allun (Täplän nuoren isännän) taakse tuolille. Kaikki muut koirat nukahtivat lattialle ja oli rauhallista. Kirjoitimme paperit ja kauppa oli sillä selvä. Täplästä tuli Pyhtääläinen.
Olin päättänyt etten itkisi kun Täplää lähtisi. Olinhan kuitenkin viikonlopun aikana itkenyt kun tiesin et Täplä kohta lentäisi pesästään. Tiedän et Täplä saa hyvän kodin, mut onhan hän ollut osa elämääni jo 21 viikkoa.

Täplän uusi omistaja Pia kutsui Täplää ja Täplä ei oikein halunnut tulla joten kutsuin Täplän luokseni. Jotenkin tämä tilanne herkisti minua enkä voinut mitään sille et kyyneleet rupesivat valumaan. Myönsin Pialle et nyt tuli itku. Saattelin Täplän heidän autoonsa ja tässä vaiheessa olin jo rauhoittunut.

Kävin Adan, Ikwilin ja Tovan kanssa lenkillä. Aika huolettomasti meni ja Tova halusi olla mummonsa lähellä.

Tova on ollut aika levollinen, yritin vähän aikaa leikkiä hänen kanssa ja treenattiin vähän  tokojuttuja. Ikwil on ollut levoton, johtuu ehkä Täplän katoamisesta tai sitten hänen juoksuistaan.
Tova on saanut olla vapaa ja liikkua myös makkarissa ja eteisessä. Taidanpa antaa hänen olla vapaa myös ensi yönä. Jos meno on kauhean levotonta, pistän hänet olkkariin.

Illalla sain Pialta viestin: "Hei! Alkuun Täplä vähän kierteli ja vinkui, mutta nyt on rauhoittunut. Ruoka maittanut ja kakka tullut. Kohta rauhoitutaan yöunille. Terkkuja!"

1 kommentar:

  1. Ihanaa että kaunis Täplä-tyttönen pääsi vihdoin omaan kotiin. Nyt hänellä on omat ihmiset ja sulla vaan omat koirat mihin voit keskittyä varmaan erilailla kun ei tarvitse huolehtia niin monesta. Onnea Täplän uusille omistajille ja sinulle!

    ps. Ada on varmaan innoissaan kun Tova leikkii nyt hänen kanssaan ;)

    SvaraRadera