söndag 17 februari 2013

Kirkkonummi 16.2.2013

Oli taas eilen aika lähteä kisamatkalle Marjutin ja Judyn kanssa. Eilen suunnattiin Ojangon ohi ja päädyimme Kirkkonummelle missä odotti taas Esa Muotka ja hänen ratansa. Sama tuomari oli Ojangossa viime v.loppuna ja Judy sai kaksi ja Ikwil yhden nollan sieltä. Korkein odotuksin lähdimme siis matkaan.
Tällä kertaa Marjut ajoi ja pääsin nauttimaan maisemista.

Oltiin hyvissä ajoin paikalla, ehdimme jopa eksyä vähän kun navigaattori ei löytänyt oikealle tielle. Onneksi olimme aika lähellä ja melkein jo oikealla tiellä.
Ehdimme nähdä minien toisen radan, ja se näytti aika vaativalta. Tämä samainen rata tulis sitten meidän toiseksi radaksi. Miniessa tuli vain 3 nollaa tällä radalla.

Kävimme lenkillä koirien kaa jonka jälkeen oli aika ruveta keskittymään ja jännittämään.

 Just ennen meidän vuoroamme, Ikwilin pampula katosi ja mun piti nopeasti pistää uuden pampulan hänen päähänsä. Yks lenkki hajosi ja nopeasti sain uuden laitettu.
Ekalla radalla Ikwil oli hyvin kuulolla.
Harmittavasti Ikwil loikkasi puomin alastulokontaktin yli. No, saan syyttää itseäni tästä virheestä. Puomin jälkeen oli hyppy ja sen jälkeen tumma putki. Ekaa kertaa kun Ikwil kääntyi putkesta ja tuli sisäänmenopäädystä ulos. En tiedä miksi teki näin. Tämä putki oli tosi hidas myös aika monelle koiralle.
Maalissa siis tulos 10,69, putkihässäkkä kesti kuitenkin joitain sekunteja.

Toka rata oli siis tämä kauhurata.
Kepit loppuivat melkein seinään ja ohjaajalle tuli kiire ehtiä ohjaamaan niiten jälkeen. Kaikki ok kunnes Ikwil taas loikkasi puomin alastulokontaktin yli. Viimeisessä putkessa Ikwil oli niin kauan et jäin oottamaan ja katsomaan mistä päästä hän tulis ulos. Olin ihan varma et hän taas on kääntynyt ympäri putkessa ja siksi seison paikallani kun hän kuitenkin tulee oikesta päästä ulos. En ehtinyt reagoida tähän vaam Ikwil hyppää sitten sen seuraavan esteen väärinpäin. Tyhmä ja hidas minä! Tämä hyl oli täysin mun syyni.

Viimeinen rata, hyppyrata. Rata oli ihan ok. Kaikki taas hyvin kunnes ennen viimeistä putkea, yritin tehdä persjättöä mut Ikwil ei sitten maltannut hypätä sitä hyppyä vaan tunki päänsä putkeen.  Mietin tutustumisen jälkeen et pitäisikö mun keksiä siihen jotain muuta vaihtoehtoa, en keksinyt mitään enkä viitsinyt vaihtaakaan kun en kerran ollut treenannut sitä radalla. Uusin sen kohdan ja se meni sitten toisella yrittämällä ihna ok.

Video kisoista (taustana soi biisi "I won´t blame you"). Eilisen hyllyt ja virheet eivät olleet vain Ikwilin syitä. Kontaktit hän osaa (tai on ainakin osannut niitä) ja putki ihmetyttää minua vieläkin.


1 kommentar:

  1. Aika korkeelta Iksu loikkasi myös A:lta - eli kontaktisulkeisia tiedossa. Nätistihän se kuitenkin kulkee ja kuuntelee ja on ihanan innokas. Ei ihan helpoimpia ratoja, kun oli noin paljon käännöksiä.

    SvaraRadera