lördag 27 april 2013

Hyvinkää rn 27.4.2013

Kävimme tänään Adan ja Tovan kaa ryhmänäyttelyssä Hyvinkäällä. Schapeilla oli tuomarina Nina Janger.

Yhteensä oli 11 schappea paikalla. Vain kaksi koiraa saivat sa:n ja pari koiraa saivat eh:n. Muut siis eri mut ei sa:ta. Sertit jäi jakamatta niinkuin Paras Uros ja VSP.

Tovan arvostelu:
9 kk vanha mittasuhteeltaan oikea vielä hieman kevytrunkoinen narttu, oikea purenta ja pään malli. Tummat kauniit silmät, hyvä sopivan kevyt luusto. On hyvin kulmautunut edestä mutta puutteellinen eturinta ja rintakehä, ei anna vielä tarvittavaa tukea eturaajoille. Liikkuu sivulta hyvällä askeleella, edestakaisin tarvii vielä tulla kiinteämmäksi. Hyvä karvapeite ja häntä.

tulos: Eri JUK2

Adan arvostelu:

10 v hyvä kuntoinen aavistuken tuhdissa kunnossa esitetty vanha rouva jolla oikea pään malli. Hyvä purenta, kauniit silmät, tasapainoiset kulmaukset, vahva runko. Liikkuu hyvällä asenteella ja askelpituudella hieman nostellen eturaajojaan. Erinomainen häntä ja esiintyminen.

tulos: Eri1, sa, PN2, rop-vet

Ransun (Hästängens Allting Vill Jag Ha) arvostelu:

"9 kk vanha mittasuhteiltaan oikea uros jolla lupaava oikean mallinen pää. Vahvat leuat, kauniit silmät. Tasapainoisesti kulmautunut, eturinta saa vielä täyttyä. Liikkuu hyvällä askelpituudella, hyvä häntä myös liikkeessä. Takaa vielä tässä vaiheessa kovin ahdas. Iloinen esiintyminen. Erinomainen karva.

ERI JUK1


Ransu&Ilona just ennen kehäänmenoa.

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar