tisdag 9 april 2013

Omatoimitreenit 9.4.2013

Kävin tänään töitten jälkeen koirien kaa hallilla tekemässä eilistä rataa.

Ensin Adan kaa:

Adalla oli vaikeaa noi 5-7 hypyt sillä hän ajautui koko ajan väärälle puolelle estettä. Myös oikean putken löytäminen oli vaikeaa. Mut mummo oli liekeissä kun pääsi tekee agilityä.

Ikwil oli taas taitava. Ongelmakohta oli kyllä vieläkin kun tulimme toisen kerran kepeiltä ja piti saada koiran oikeaan päähän putkesta. Ikwil oli sitä mieltä et hän haluaa vasempaan päähän.
Ikwilin kaa treenattiin myös okseria ja kontakteja sekä kepeillä mm takaaleikkausta ja valsseja.

Tovakin pääsi tekemään rataa. Rengasta ja okseria tehtiin ensin erikseen ja myöhemmin myös okseria radan osana. Kontaktit ja kepit jätimme välistä mut muuten teimme eilisen radan, välillä hyvällä menestyksellä ja välillä huonommalla. Tovan keskittyminen kun on niin huipussaan.
Hallilla oli joku putkimies tekemässä hommiaan ja Tovaa ihmetytti vähän kuka siellä hiippaili ja hänen oli välillä mentävä tarkastamaan tilannetta.

3-hyppy tuotti ongelmia jos en muistanut katsoa koiraa tai jos hyppy-käsky jäi sanomatta. Tova meni kyllä aika hyvin takakiertoon mut säntäsi suoraan putkeen jos muuta käskyä ei tullut.

Oli kyllä Tovan meno välillä aika hurlumheita, välillä hän jaksaa keskittyä, välillä ei sitten millään. A:ta hän kävi myös kokeilemassa.
Myös okseria tehtiin sitten lopuksi ja myös etenemistä joko silleen et viimeisen esteen takana oli namilätkä ja silleen et jätin Tovan paikalleen ja olin esteitten takana palkkaamassa häntä.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar