lördag 30 juli 2016

Lauantai 30.7.2016

Vihdoin yö jonka aikana en herännyt Fiollan tekemisiin. Jossain vaiheessa Ada nukkui sängyssäni ja häntä ahdisti vähän kun Fiolla yritti päästä hänen lähelleen. Nostin Adan alas lattialle ja jatkoin nukkumista. Jotain unia näin et mitä jos en oo lukinnut etuovea tai mitä jos takaovi on auki. Ja luulin asuvani kakskerroksisessa talossa. Rauhoittuin kun muistin et asun rivitalossa ja kämpässä on vain yks kerros.
Heräsin just ennen klo 7 ja puhelimen herätys oli n 14 minuttia myöhemmin. Keitin kahvit, söin aamupalaa ja menin Iksun, Tovan ja Fiollan kaa lenkille. Kotona pakkasin valmiiksi viimeiset tarpeelliset ja Ada halus vielä lenkille. Ajoissa olin valmiina ja otin Iksun autoon ja ajoimme kisapaikalle tutulle Pirttilän kentälle Summassa.
Perillä olimme ajoissa ja pystyimme katsomaan miten minit tekivät ekan radan. Sitten oli meidän vuoromme. Rata ei näyttänyt pahalta. Pari takaakiertoa ja kepit veivät ratanauhallepäin mut muuten ihan ok. Meidän eka ratamme ei valitettavasti oo videolla. Vitonen tuli kun Iksu loikkasi puomin alastulon. Loikkasi varmaan aika korkealta. Tuloslistoilla meillä oli toiseksi paras aika. Tuli vain kaks nollaa ja olimme vitosella kolmansia. Harvemmin pääsee kolmosissa palkintopallille jos ei tee nollaa. Palkintopussissa oli Inupekt Forte (maitohappobakteerilääke koirille), pussukka missä oli koirankeksejä, puruluu ja märkäruokapussi.


Toinen rata oli myös agirata. Teimme saman virheen kun ekalla: puomin alastulo. Tällä radalla enemmän nollia joten emme päässeet vitosella palkinnoille.



Kolmas rata oli hyppis. Rennolla fiiliksellä radalle kun siellä ei ole kontakteja. Hyvin sujui vaikka olin loppusuoralla kahden vaiheella: vastakäännös tai valssi ennen kaks viimeistä hyppyä.

Maalissa en tiennyt sijoituksemme. Kun tuloksia kuulutettiin niin kuulin et me olimme toisena. Seurakaverit tulivat onnittelemaan ja luulin hetken et saimme hyppysertin. Tuloslistoja menin katsomaan ja selvisi et voittaja pystyi vastaanottamaan hyppysertin ja siten Ikwil jäi ilman sitä. Ensin harmitti vähän mut toisaalta meidän olis pitänyt olla n 4 sekuntia nopeampia jos serti olis kuulunut meille. Kuitenkin on eka sm-nolla hankittu ens kesän kisoja varten.




Meidän kaks viimeistä rataa:


Ratojen jälkeen Iksu pääsi veteen makaamaan kun kisapaikalla oli laitettu amme koirien kasteluun. Iksu mahtui just ja just siihen ja näyttää siltä et nauttii. Oli sit vaikeaa saada hänet ylös sieltä.

Jäin vielä vähän aikaa katsomaan maksien menoa. Kotona odotti kuitenkin Fiolla, Ada ja Tova joten kävi niitä sääliksi. Ajoin ruokakaupan kautta kotiin. Kotona odotti kolmikko ja vein heti Fiollan ja Tovan pienelle kävelylle. Fiolla oli tehnyt pissat ja kakat sisälle.
Annoin Fiollalle ruokaa ja istahdin sohvalle lataakseni videoa ja päätin ottaa pienet päikkärit. Katsoin kuitenkin sähkäpostiani ja huomasin et alle 400 m meiltä oli ilmestynyt jopa 7 kätköä tänään. Mietin sekunnin ja kaksi ennen kuin lähdin hunttin. Kengät oli hukassa. Kynää piti ottaa mukaan. Pitäisikö ajaa autolla lähemmäksi? Nappasin Tovan mukaan ja muut sai jäädä kotiin. Melkein juoksujalkaa kävelin ekalle purkille. No eipäs heti löytynyt. Kätköttäjä saapui paikalle ja auttoi. Sain tästä FTF. Jihuu!
Seuraavalla kätköllä FTF oli jo mennyt. Mietin et pitäisikö vaihtaa suuntaa jos vaikka tämä kätköilijä olis mun edellä ja nappasi muutkin FTF:t. Onneksi tapasin tämän kätköilijän ja hän kertoi et oli vain hakenut 2 kätköistä. Seuraavalla kätköllä en jaksanut kauan etsiä sillä tiesin et FTF oli jo mennyt.Mun ohitseni käveli pari jota myöhemmin osoitti olevan kätköilijäpariskunta Tampereelta. Menoni hidastui vähän kun Tovan piti tehdä tarpeitaan. Nro 4:n FTF meni tälle pariskunnalle. Myöhästyin ehkä minuutin. Loppupurkit nro 3-1 löysimme sitten yhdessä ja jaoimme FTF:t. Pariskunta kävi vielä mun Vauhtirampin-kätkön. Kaikki siellä ok.
Tova oli tosi väsynyt tämän lenkin jälkeen ja meni metsässä makaamaan vesistöön.
Huh, vihdoin kotona ja takaisin sohvalle.

Illalla Tova ja Fiolla vielä leikkivät keskenään takapihalla. Sain vähän leikistä videolla. Leikit jatkuivat vielä vähän aikaa tämän jälkeen. Huvitti kun Fiolla hyppäs Tovaa vasten. Pitäis taas viedä tytöt jonnekin missä ne sais rallatella kunnolla.

Tänään Fiolla on ollut meillä jo  3 viikkoa. Toivon et huomenna on yhtä hyvä päivä hänen kaa kuin mitä tänään on ollut. Huomenna hän ehkä pääsen Tovan ja mun kaa turistiksi Haminan kisoihin.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar