söndag 20 januari 2013

Mannerin koulutus ja penturiehuminen 20.1.2013

Tänään oli taas Niina Manner kouluttamassa. Tällä kertaa oli neljä ratavaihtoehtoa mistä piti valkata kaksi rataa jota sitten teki.

Eli tämmöinen piirrustus saatiin pari päivää ennen treenejä:






























Mietin useita ratoja ja niitten hyviä ja huonoja puolia. Toi valkoinen ympyrä vaikutti meille sopivalta sillä siinä olis miinaputki 8- ja 9-esteen välissä.

Toiseksi radaksi valkkasin aika heti myös ton valkoisen neliön. Myös toi musta ympyrä vaikutti kivalta.

Ennen kuin pääsimme radalle, meidän ryhmässä treenava valkkari päätti kesken radan tulla Ikwilin kimppuun kun se hengaili kaverini kanssa radan reunalla. Itse vaihdoin just silloin kenkiä enkö ehtinyt katsoa tai reagoida. Onneksi Ikwil pääsi koiraa pakoon hyppäämällä kaverin syliin eikä valkkari varmaan osunut Iksuun. Mut sen jälkeen Ikwil kävi kuumana ja vilkuili ympärillään ja haukkui ihan varmuuden vuoksi. Harmittaa kyllä aika paljon et tämmöinen vahinko pääsi tapahtumaan. Ikwil ei oo aikaisemminkaan oikein välittänyt valkkareista. Toivottavasti Ikwilin pelko ei nähdä esim. tokokehissä.

Ensin teimme ton valkoisen neliön sillä se oli paljon pitempi ja ehkä vaativampi. Toi alku oli mulle vaikea. Ekalla yrittämällä tein paljon takaavientejä ja Manner suositteli mulle niitten vaihtamista pakkovalsseihin, mitkä myös onnistuivat.



Sitten tehtiin tota valkoista ympyrärataa, missä ne vaikeat kohdat olivat ennen keppejä. Ekalla yrittämällä Ikwil meni sinne ansaputkeen mut sen jälkeen hän ei edes vilkaissut siihen suuntaan.


Meidän koko toinen rata näkyy n 3.15 kohdalla.

Olen niin tyytyväinen Iksuun ja hänen työmoottoriin. Tekee just mitä käsken ja haluaa mielyttää minua. Plus et hän on tosi taitava. Itse olen kehittynyt roimasti viime vuosien aikana ja se näkyy ja tuntuu myös kisoissa.


Treenien jälkeen Täplä, Tovan sisko, tuli käymään meillä. Silloin Ikwil ei ois jaksanut katsoa pentujen riehumista. Luulenpa et Ikwil oli kuitenkin aika väsynyt eilisen kisojen ja tämänpäiväisen treenikerran takia. Ja olihan se ihan ymmärrettävää....Myös Ada antoi kyllä kyytiä sekä Tovalle että Täplälle.

Myös Heta-sisko tuli käymään ja menimme pentujen kaa metsään jotta pennut saisivat riehua.
Alla pari lyhyttä pätkää pentujen riehumisesta:

Heta on toi jolla on vaalein pää, Täplä on kolmesta se valkoisin ja Tova on se joka jää yli eli se jolla on tummin pää.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar