lördag 26 januari 2013

Tova kävi tänään valokuvaajan luona

Tänään järjestettiin Tottakai-eläinkaupassa valokuvauksen joka oli ilmainen. Sponssori oli nutro. Kävin aamulla talkoilemassa tokokisoissa. Tauolla kävin kotona syömässä ja takaisinmatkalla hallille kävin Tovan  kaa eläinkaupassa. En ois uskonut et siellä oli niin paljon tungosta. Jonotin kuvaajalle melkein tunnin. Tova oli mukana kaupassa ja osasi aika hyvin käyttäytyä tungoksesta huolimatta. Pari kertaa hän yritii napata ihmisiltä lapasia ja pari uutta koiraystävää hän myös sai.

Myös koiran omistaja olis päässyt kuvaan mut en tiennyt tästä joten mun vaatetus (punainen toppatakki ja punaiset toppahousut) ei vissiin sopinut kuvaajan mielestä kuvaan sillä hän kysyi kuvataanko minut ja koira vaiko vain koiraa. Päätin et Tova saa pärjätä omillaan. Tovaa laitettiin seisomaan vihreällä kankaalla ja kuvaja otti muutaman kuvan Tovasta. Tietokoneella pistettiin siis tausta Tovan taakse.

Tällainen kuva sain sitten ladata koneelleni netistä:







Sain koodin meidän kuvaan pienellä lapulla, missä oli myös onnennumero. Numeron tarkastus tapahtui kaupan kassalla. Olin ihan varma etten voittanut mut olin väärässä. Voitin karkkipussin. Kannatti siis jonottaa et Tova pääsi kuvaan.

Lähdimme sitten Tovan kaa katsomassa tokokisoja. Suoritusten jälkeen Tova pääsi leikkimään Pippurin kaa. Pippuri on bc joka on n viikko Tovaa vanhempi. Mut Pippuri ei saanut kiinni Tovaa. Tovaa oli paljon nopeampi ja Pippuria ärsyttii.Ennen leikkiä Tovaa mitattiin ja mitaksi saatiin n 39 cm, eli selvä medi.

1 kommentar:

  1. Jes! Nimittäin medille. Niin hyvä juttu. Ja koska on jo tuon ikäinen typykkä, ei se kyllä taida maksiksi ehtiä kasvaakaan. Mikä on oikein hyvä.

    SvaraRadera