söndag 1 juli 2012

Lähellä...

Eilen Iksun lämpötila oli koko päivän sen saman: 36,9 joten tiesin et synnytys vois olla lähellä. Menimme kuitenkin ajoissa nukkumaan. Iksu herätti minua ekan kerran n klo kolmelta ja toisen kerran kuuden jälkeen. Kävimme silloin ulkona ja Iksu veti puskien alle.

Iksui läähätti ja oli levoton. Kerran päästin hänet takapihalle mut kun hän vain meni maate meidän puskan alle, päätin etten enää päästä hänet sinne. Yritin saada hänet pentulaatikkoon rauhoittumaan. Kyllähän hän kävi siellä kerran tai kaksi mut ei jäänyt sinne makaamaan.
Annoin vettä mihin oli sekoitettu hunajaa ja munankeltuaisen sillä luin jostain et se vois saada maidon laskemaan nisiin.
Parin tunnin levottomuuden jälkeen Iksu rauhoittui ja yritimme molemmat nukkua jotta jaksaisimme taas...

Olen käyttänyt Iksua ulkona remmissä tänä aamuna varmaan 10 kertaa.

Tällä hetkellä (kello n 9.50) Iksu pyytää taas takapihalle ja hän läähättää. Vielä en oo nähnyt supistuksia tai muita merkkejä tulevasta. Kaikki pitäisi olla valmiina...naapuria herätettiin ennen kello seitsemää ja hän on vain puhelinsoiton päästä..heti kun eka pentu on syntymässä meinaan hälyttää Essin tänne.

Odotus jatkuu mut toivon mukaan vain pienen hetken...

Kello on jo yli puol seitsemän illalla ja odottelu sen kuin jatkuu...Ikwilin lämpö on ihan vähän noussut. Koko päivän Iksu on laajentanut kuoppaa meidän takapihallamme, ollut välillä sisällä nukkumassa, on läähättänyt ja nuollut itsensä mut vielä ei oo merkkejä et hän alkaisi synnyttää ihan heti. Lämmönnousun jälkeen voi vielä mennä tovi ennen kuin synnytys alkaa. Ois kivaa tietää joutuuko valvomaan ensi yön vai syntyykö pennut vasta huomenna eli saisi nukkua vielä yhden yön kunnolla ennen sitä.

Jänskättää vähän saanko kuitenkin kivan nimpparilahjan vaikka luulin jo tänään et pennut syntyisi jo tänään. 
Ensikertalaisena näissä hommissa mul oli vähän kiire aamulla. Nyt olen viisaampi ja muistan tämän aamun&päivän jos teetän toisen pentueen sitten joskus.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar