måndag 29 juli 2019

Fiolla Fredrikshamn 27.7.2019

Fiolla var anmäld till tre starter i Fredrikshamn 27.7. Domare: Marja Lahikainen.

Alla tre banorna var trevliga. Jag hade talkoarbetat kl 7.30-11.30 och åkte sen hem efter Fiolla. På planen superhett så det var viktigt att dricka mycket och försöka svalka ner hunden.
Duschade Fiolla innan vi åkte till tävlingsplatsen. Hade också en våt matta bak i buren.

Ännu för en vecka sedan ville Fiolla inte bada i barnbadkar. Stretade emot så mycket som hon hann. Idag var situationen en annan. Kanske denna balja var mycket bättre för ett bad? Lyfte Fiolla in i karet och sen fick hon ligga så länge som hon ville.








Första banan var hoppbana. Fel vid käpparna och där brann också mycket tid. Bara två resultat på denna bana och Fiolla var tvåa med över 20 felpoäng. 5 från käpparna och sen mycket övertid. 






Första agibanan. Felfri bana men över 5 sekunder övertid. Suck. Fjärde plats.




Andra agibanan. Bara lite övertid: 2.19 s. Vann denna bana.






Hade hoppats att Fiolla skulle ha haft lite mera fart under tassarna. Skall försöka träna käpparna lite mera med henne. Och förstås också andra hinder. Bara det blir lite svalare skall jag försöka ta henne till hallen lite mera och göra bara få hinder. Första hunden som jag är tvungen att dra efter mig på banorna. Hoppas att det är övergående. I mål är hon hur hurtig som helst.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar