söndag 16 september 2018

Tova i VIllmanstrand 15.9.2018

Tovas tävlingsdag i Villmanstrand. Länge sedan jag varit där. Vägarna har ändrat. Med kom också Fiolla och vi sökte geogömmor båda vägarna.
Domare: Reetta Pirttikoski. Varit på hennes banor tidigare och de har varit trevliga. Så också nu. Men ändå kunde vi inte prestera bättre än hyl-segerfemma-hyl. Exakt samma resultat som för en vecka sedan. Nästa lördag bättre? Tova blir säkert snart på tävlingspaus då hennes löptid börjar.

Första agibanan. Nolla under tills Tovis lämnar bommen och besluter sig för att göra hindret istället för putkin. Mina händer kunde ha varit mera stilla....suck.Andra agibanan: Gissade att det kunde uppstå problem vid hoppet efter bommen. Borde ha fört Tova på annat sätt på första försöket. Slutet av banan sen helt bra.

Från hoppbanan har jag ingen video. Först ett fel vid käpparna då matte säkert stod i vägen och valsade för nära käpparna. Sedan hyl då T valde putkin istället för ett hopp.

Nöjd med Tovas insatser i tävlingarna. Superhård fart, kunde i princip käpparna på alla banor. Kontakterna lyckades, inte som på träningarna men ändå.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar