fredag 18 maj 2012

Muutoksia?

Olen viime päivinä huomannut muutoksia Ikwilin käytöksessa. Tulkitsen niitä sen merkeiksi et hän olis tiineenä. Jotenkin hän on minusta paljon vaisumpi ja laiskempi, mut voihan olla et tämä on toiveunta ja hän on vain valeraskaana ja tulkitsen merkit ihan väärin.
Tänään sain varattu ultra-ajan ja Ikwilin mahdollinen tiineys vahvistetaan torstaina 31.5. iltapäivällä. Sen jälkeen olen taas vähän viisaampi ja jos Ikwil on tiineenä merkitsee se sen et kesäkuussa valmistaudutaan mahdolliseen synnytykseen....Jos Ikwilissä ei oo ylimääräistä elämää, taidamme aloittaa sm-nollien keruuta vuoden 2013 agilityn sm-kisoihin.

Jos olet kiinnostunut Ikwilin ja Jecun pennuista, ota yhteyttä. En toistaiseksi ota vastaan varauksia....Haluan ensin nähdä voiko sieltä Ikwilin sisältä ilmestyä pentuja ja minkä sorttisia ennen kuin teen päätöksen kelle minä niitä myyn.

2 kommentarer:

  1. Kun Saaga odotti pentuja, se ennen ultraa jo rupesi elämään rauhallisemmin. Se ei riehunut eikä laukannut vaan otti iisisti. Ja pentuja tuli kahdeksan. Joten jos IKSU rauhoittuu ( mikä on maailman suurin ihme :-)) niin kyllä ihan lupaavalta kuullostaa.

    SvaraRadera
  2. Jaana: Muistan et Adakin rauhoittui kauheasti kun hän oli tiineenä. Kasvattaja sanoi silloin ettei hän oo koskaan tarvinnut viedä narttunsa ultraan, sillä heidän käytöksensä muuttuu niin paljon. Halusin kuitenkin viedä Adan ultrattavaksi. Ennen ultraa arvelin et joko Ada on tiineenä tai sitten hän on sairas. Entuudestaan rauhallinen Ada oli jotenkin yhtäkkiä tosi tosi rauhallinen. Ei voinut mitenkään lähteä lenkille, ulos oli kuitenkin päästävä mut Ada istui rinteissä ja katseli horisontille...Ikwil ei oo vielä siinä vaiheessa.

    SvaraRadera