onsdag 27 juni 2012

8 viikkoa

Tänään on kulunut 8 viikkoa Ikwilin astutuksesta.
Alla tämän aamuiset pakolliset poseeraukset. Ihan kun Iksua naurattaisi tänään. Ehkä hän tietää et nämä oli viimeiset viikkoposeeraukset.


Toistaiseksi ei oo näkynyt selviä merkkejä et synnytys olis lähellä. Huomasin eilen et Iksun yhdestä nisästä tulee maitoa. Lämpötila on ollut melkein sama monta päivää. Eilen rupesin mittaamaan lämpötilan kahdesti päivästä. Iksulla ei oo mitään mittausta vastaan sillä sen jälkeen on luvassa nameja.

Nukun aika huonosti, ehkä mullakin on ajatukset synnytyksessä ja siksi en malta nukkua pitkään aamuisin. No voihan sitä sit kompensoida päiväunilla.

Ikwil ei enää nuku vierelläni yöllä vaan on siirtynyt sängyn viereen puolittain sängyn alle. Siellä on varmasti viileämpää ja saa olla enemmän rauhassa. Jos hän nukkuu mun vierelläni, kopeloin yleensä hänen mahaansa ja kokeilen potkiiko pennut. Toistaiseksi ovat ollet aika paikallaan tai sitten en osaa sen homman.

Iksu on viime aikoina syönyt aika huonosti. Mut herkut mm letut kermavaahdolla ja hillolla ovat maistuneet. Eilen ostin tytöille piimää jota maistuu Iksulle (ja Adalle) ihan hyvin. Piimänjuonti on kuitenkin niin sottaista puuhaa et ne on juotu meidän takapihallamme.
Minusta Iksun maha ei kylläkään vieläkään oo kasvanut viime aikoina. Voi olla et en näe sitä muutosta. Onhan Ikwil leveämpi kuin normaalisti mut minusta kaikki nisät eivät vielä oo paisuneet.
Jänskättää vähän mitä syntyy. Pentujen väritys kun on täydellinen mysteeri. Toivon tietenkin narttuja..värillä ei oo väliä kunhan ovat.....pitää sitten miettiä haluanko kolmannen musta-harmaan vai ottaisinko muun värisen? Tätä ei kannata vielä kauheasti miettiä ennen kuin tietää mitä on syntynyt ja miltä ne vaikuttaa.

Huomenna vien Adan hoitoon Porvooseen. Siellä hän saa olla pari viikkoa Lotan perheen luona. Luotan siihen et hänellä on hyvät oltavat siellä. Mulle tulee varmaan ikävää Adaa ja Ada saa varmasti shokin kun hän muttaa takaisin kotiin ja huomaa et hänen kotiin on muuttanut x kpl riiviötä.

Tänään olis tarkoitus ajella Iksun mahan paljaaksi jotta imettäminen sujuis paremmin eikä maito jäis mahakarvoihin.

Aamuväsynyt Ikwil

Aamujumppa á la Ikwil

Aamujumppa á la Ikwil, osa 2


2 kommentarer:

  1. Iksu on iloinen kun synnytys on jo niin lähellä :) Jos maito jo valuu nisiin niin eikös se sitä meinaa että pari päivää enää menee? Ja jostain luin että jos on paljon pentuja niin maito tulee aiemmin, jos vain muutama niin maitoa alkaa tulla vasta samana päivänä kun syntyvät. Iik. Sun pitää vaihtelun vuoksi ottaa mustavalkoinen, ne on kyllä kauniita myös! Ja tyttö ei mene niin helposti likaiseksikaan kuin poika :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tilaus on pistetty eteenpäin Iksulle. Tilasin 6 pentua, josta 2 urosta. Ekan pitäisi syntyä n klo 11 perjantaina. Viimeinen sitten illalla. En ainakaan halua kokomustan koiran. Muuten ei niin suuri merkitys. Oishan se harma-musta ihan kiva. Iksuhan on valko-musta! Ainakin rekkarin mukaan.

      Radera