torsdag 14 juni 2012

Ett par veckor närmare...

Efter ultran har det gått redan två veckor och den dagen närmar sig.

Ikwils beteende har ändrat otroligt mycket under dessa veckor. Ikwil har tagit som vana att babysimma med valparna bara hon får möjlighet till det. Hon tycker att det är mycket enklare att simma med valparna i magen än att göra det då valparna är frigående individer.
Senast i tisdags var hon och simmade. Denna gång i Borgå å. Som tur hade matte henne i koppel eftersom hunden var svår att få upp därifrån. Matte blöttes sedan ner ganska effektivt av båda hundarna.

Sen måndagen har vi varit här på landet hos pappa. Vanligen är här ganska lugnt men dessa dagar här har varit ganska mycket liv och rörelse. I nästan två dagar var brorsans hund labrador-goldenblandning Wilma här.

Igår var jag och Ada ett par timmar borta och under tiden hade de andra misstänkt att Ikwil måste vara sjuk eftersom hon bara låg och sov. Då vi kom hem igen, möttes vi av en otroligt glad och pigg Ikwil.

Ikwil ligger mest. Under en syrenbuske har hon börjat bygga en sommarstuga åt sig. Gammelhusse tycker inte att det är en så bra idé. Konstigt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar