torsdag 14 juni 2012

Taas viikko lähempänä h-hetkeä





Ikwil tänään 14.6. Tuijan pyynnöstä kuvasin Iksun toista puolta.

Ikwilin olotila pahenee. Eilen illalla olin vähän aikaa Adan kaa poissa ja sen aikana isäni ja muut olivat miettineet et Ikwil on sairas kun se ei jaksanut tehdä mitään. Kun tulimme kotiin, Ikwil ryntäisi meitä vastaan niin iloisena kun olisimme olleet ainakin viikon poissa.

Tänään aamulla Ikwil oksensi taas. Maalla kun on niin paljon heinää mitä on pakko syödä. Koirat saavat myös olla enemmän ulkona ja kävelevät täällä vapaina.

Olemme siis olleet maanantaista asti täällä maalla, Boessa, isäni luona. Täällä on yleensä rauhallista mut näinä päivinä hetkellä täällä on ollut enemmän vilkettä kuin tavallista. Mm veljeni koira Wilma, kultsu-labbissekoitus) oli täällä melkein kaksi päivää.
Ikwil ei jaksa tehdä paljon mitään. Hän on kerran yrittänyt kiusata Adaa, ja sekin kesti ehkä sekunnin tai kaksi.

Vauvauinnissa ollaan taas käyty. Tiistaina Ikwil kävi Porvoonjoessa uimassa. Häntä oli vaikeaa saada pois sieltä. Onneksi Ikwil oli hihnassa ja minä olin hihnan toisessa päässä.

Ikwiliä madoitettiin myös tällä viikolla ja hän on saanut "motherhood"-ruokaa.
Isäni sai tuunattu meidän tulevan pentulaatikon. Se on ollut kerran aikaisemmin käytössä mut silloin siinä ei ollut sisäpuolella mitään listoja. Nyt siihen on semmoiset laitettu. Laatikkoa oli pakko purkaa jotta se mahtuisi mun autooni. Mun tehtävänä on siis kasata sitä Kotkassa. Siihen tarvittan varmaan vähän viiniä. Toivottavasti saan ne laudanpätkät laatikonmuotoon, sillä aion pistää laatikon valmiiksi keittiöön jotta Ikwil voi tutustua siihen.


Ikwil on ollut ahkera raksahenkilö täällä maalla. Isän syreenipuskan alla on Iksun mielestä tosi hyvä paikka tulevalle kesämökille. Parina päivinä hän on kaivannut kuopan siihen. Kummallista kyllä, isäni on ollut aivan toista mieltä siitä(kin) asiasta.

Isäni talo on kaksikerroksinen. Yläkertaan menee aika liukkaat portaat. Ekana iltana täällä Ikwil juoksi varmaan kolme kertaa ne rappuset ylös ja alas. Lopulta mun oli pakko kieltää häntä tekemästä sitä sillä pelkäsin et hän putoaisi niissä. Voisko olla niin et Ikwilillä on ikävää agilityä?


2 kommentarer:

  1. Moikka, Iksu varmaan säästää voimiaan tuleville pennuille. Hänelle tulee varmaan aika kiireinen kesä niitä hoitaessa :)

    SvaraRadera
  2. Sinun pitää laittaa sireeninoksista puu pentulaatikon päälle, jotta Iksulle tulee luolamainen turvallinen olo. Jännää jännää.

    SvaraRadera