söndag 24 juni 2012

Viikko 7

Taas on viikko vierähtänyt. Keskiviikkona oli 7 vikkoa ekasta astutuksesta mut mun mielestäni Ikwilin maha ei oo paisunut niin paljon viime aikoina. Luulen et en vain näe sitä. Kaveri kävi eilen kylässä ja hän sanoi et Ikwil on paisunut kaksinkertaiseksi verrattuna normaaliin ulkonäköönsä.
Ikwil ei paljon enää jaksa käydä lenkeillä.



Ikwilin 7-viikosposeeraukset. 

Aamuisin (tänään n klo 6) hän kuitenkin haluaa pikapissillä.
Ikwil on ollut viime päivinä huono syömään. Takapihalla hän kuitenkin syö multaa. En oo jaksanut kieltää tämän herkkutteluhetken sillä ehkä hänellä on jokin puutostila jota hän yrittää parantaa.
Hän tekee myös kuoppia takapihalle, sen kiellän kylläkin. En halua golfradan takapihalleni, riittää et koirillani on yks kuoppa puskan alla.
Viime päivinä olen mitannut Iksun lämpötilan joka päivä. Merkki läheisestä synnytyksestä on et koiran lämpötila laskee kerran ja sen jälkeen nousee taas. Jännittävää.

Perjantaina kävimme koko perhe kiertämässä Santalahden luontopolkua ja Ikwil jaksoi ihan hyvin sen pari kilometrin pituisen lenkin. Noin puolessa välissä tulimme merenrannalle ja Ikwil pääsi meriveteen vilvoittelemaan. Siellä hän viihtyi mut kun Ada haukkui rannalla, emme voineet jäädä niin pitkäsksi aikaa siihen.


Kävimme myös alkuviikolla Jaanan ja Tessan kaa Räskin metsissä missä koirat saivat riehua vapaina. Enimmäkseen se oli kylläkin Tessa ja Ada jotka riuhuivat ja Iksu keskittyi enimmäkseen Tessan pussailuun jos hän sai Tessan kiinni. Tessahan on setteri ja hän pääsee kulkemaan paremmina pusikoissa ja risukoissa eikä Ikwil ehdi oikein hänen perässään. Olimme jo autolla kun Ikwil katosi. Läheisessä hiekkakuopassa näkyi pieniä aaltoja ja siellähän se Ikwil oli uimassa.

Missä Ikwil?


Kotimatkalla päästin koirat taas uimaan ehkä vähän puhtaampaan veteen. Ada ei tullut edes lähelle merta sillä jotenkin tuntuu siltä et Ada ei voi käydä edes kahlaamassa jos Iksu on mukana. Metsässä Ada käy kyllä lätäköissä mut isommissa vesissä se ei oo mahdollista jos Iksu on mukana. Ehkä Ada leikkii bay watchia..en tiedä pelastaisiko Ada Ikwiliä jos Ikwil ois hukkumassa. 
Ikwilin vauvauinti. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar